eBiuletyn-Newsletter

Zapisując się będziesz otrzymywać informację na temat promocji, wyprzedaży czy nowości. Dodatkowo otrzymasz rabat 10%.

W każdej chwili można zrezygnować z otrzymywania newslettera. W tym celu prosimy o kontakt
Bon upominkowy

Koszty wysyłki

Poczta Polska-

dostawa do Klienta

12,00 zł

Poczta Polska-

odbiór w punkcie pocztowym

wybranym przez Klienta

10,90 zł

Poczta Polska 

płatność przy odbiorze paczki

13,90 zł

Kurier DPD

19.00zł

Darmowa przesyłka

od 250 zł

Kontakt z nami

Sklep internetowy
ul Dembowskiego 3
60-693 Poznań
czynny
Pon - Pt
od 8.00 do 15.00




Tel: 61 8221 594
Email sklep@mhirsch.pl

Firma HIRSCH NOWAK GINTROWSKI Spółka Jawna jako administrator danych dba o bezpieczeństwo udostępnionych firmie danych. Dane są chronione i zabezpieczone przed dostępem osób nieupoważnionych. Państwa dane osobowe przetwarzane są przez firmę HIRSCH NOWAK GINTROWSKI Spółka Jawna zgodnie z art.23 ust.1, pkt 1, 3, 5 ustawy o ochronie danych osobowych w celach związanych z prowadzeniem działalności handlowo-usługowej.

DANE OSOBOWE

1. Jakie dane są gromadzone?

Dane zbierane podczas rejestracji.

Aby Państwo mogli skorzystać z niektórych funkcji naszego systemu, będziecie musieli się zarejestrować.Podczas rejestracji zapytamy Państwa o adres email , login oraz hasło jakiego będziecie używać na naszej stronie.

Dane zbierane podczas transakcji zakupu.

Przed dokonaniem zakupu towaru w naszym sklepie zapytamy o Państwa imię, nazwisko, adres zamieszkania, numer telefonu.

Dane zbierane automatycznie.

Podczas wizyty Państwa na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Państwa wizyty; np. adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

Dane zbierane , gdy kontaktujesz się z nami.

Gdy kontaktują się Państwo z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email, itp.przekazują nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email itp.

2. W jaki sposób wykorzystujemy Państwa dane.

W żadnym wypadku nie udostępniamy danych osobom trzecim.

Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia zalogowania się do naszego systemu. Rejestracja służy do korzystania z programu lojalnościowego. Rejestracja nie jest obowiązkowa.

Dane zbierane podczas transakcji zakupu będą wykorzystane w celu realizacji zakupu, w tym pobrania od Państwa pieniędzy oraz wysłania zamówionego towaru. FirmaMHIRSCH współpracuje z zewnętrznymi dostawcami. Dostawcy muszą zapewnić poufność danych uzyskanych w imieniu firmy HIRSCH NOWAK GINTROWSKI Spółka Jawna i nie wolno im wykorzystywać ich do jakichkolwiek innych celów niż świadczenie usług dla firmy HIRSCH NOWAK GINTROWSKI Spółka Jawna.

Jeżeli zapisaliście się Państwo na nasz Newsletter lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, wykorzystamy te dane w celu wysłania Państwu naszego Newslettera.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych do statystyk. Dane te zbierane są automatycznie o każdym użytkowniku.

Dane zbierane podczas korespondencji pomiędzy Państwem , a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Państwa pytanie.

HIRSCH NOWAK GINTROWSKI Spółka Jawna  nie ujawnia danych osobowych osobom trzecim bez uzyskania Państwa zgody, chyba, że;;jest to odpowiedź na wystosowany przez organy administracyjne, odpowiednio zatwierdzone wnioski o informację; wymaga tego prawo, odpowiednie przepisy, wezwanie do sądu czy nakaz sądowy; ma to na celu pomoc w przeciwdziałaniu oszustwom lub zapewnia realizację, lub ochronę praw i majątku firmy MHIRSCH Maciej Hirsch Spółka Jawna ;ma to na celu ochronę bezpieczeństwa osobistego pracowników HIRSCH NOWAK GINTROWSKI Spółka Jawna i osób trzecich znajdujących się na terenie HIRSCH NOWAK GINTROWSKI Spółka Jawna.

3. W jaki sposób firma MHIRSCH kontaktuje sie z Państwem.

Jeżeli dokonaliście Państwo zakupu towaru, możecie otrzymywać od nas emaile dotyczące Państwa transakcji.Możemy również kontaktować się telefonicznie, jeżeli bedziemy mieli ważne informacje lub zapytania dotyczące Państwa transakcji.

Jeżeli zapisaliście się Państwo na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziliście zgodę na jego otrzymywanie, będziecie od nas otrzymywać drogą emailową nasz Newsletter.

4. Zmiana danych osobowych.

Po zalogowaniu się do systemu możecie Państwo wprowadzić zmiany lub usunąć swoje dane osobowe zbierane podczas rejestracji. Danych użytych do transakcji zakupu nie można zmienić , ani usunąć. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

5. Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")

Narzędzie po stronie klienta przechowuje informacje na temat wybranego przez użytkownika języka, w jakim wyświetlana jest strona. Te informacje przechowywane są w ciasteczku (cookies) o nazwie “sLanguage” i wyłączenie go spowoduje, że niemożliwym będzie przeglądanie strony w różnych językach jeśli jest przetłumaczona na kilka języków.

Dodatkowo zapisywane są do ciasteczka (cookies) dane użytkownika, który wypełniał formularz zamówienia, ale w pewnym momencie zrezygnował z dalszego jego wypełniania by przejść na inną podstronę. Dane przechowywane będą do wyłączenia przeglądarki. Nazwy ciastek przechowujących te dane: sFirstName, sLastName, sCompanyName, sStreet, sZipCode, sCity, sPhone, sEmail.

Jeśli klient w koszyku naciśnie na przycisk “zapamiętaj koszyk” to utworzy się ciasteczko (cookies) o nazwie sCustomerpl, które przechowywać będzie przez 72 godziny zaszyfrowane id tymczasowego zamówienia.

Skrypt przechowuje także w zmiennej sesyjnej (sessions) id tymczasowego zamówienia jeśli użytkownik doda jakiś produkt do koszyka oraz informacje o użytkowniku jeśli się zaloguje. Przechowywanie tych danych wymagane jest do prawidłowego działania skryptu.

I wreszcie, klient składając zamówienie przekazuje swoje dane osobowe i teleadresowe, które zapisywane są w bazie danych zamówień.

6. Zabezpieczenie danych.

Opracowaliśmy szereg dodatkowych zabezpieczeń skryptu, które powinny w skuteczny sposób uniemożliwić napastnikom przejęcie poufnych danych. Warto podkreślić, że sam skrypt nie posiada znanych nam luk czy błędów, które mogłyby być skutecznie przez napastników wykorzystane.Dodatkowo nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

Zbiór danych "sklep internetowy  Hirsch" jest zarejestrowany w GIODO.

7. Zmiana polityki prywatności.

Jeżeli w Deklaracji wprowadzone zostaną aktualizacje warunków, opublikujemy je na stronie MHIRSCH i zaktualizujemy datę wydania niniejszego dokumentu.

8. Kontakt z firmą MHIRSCH Maciej Hirsch Spółka Jawna

Producent bielizny damskiej HIRSCH NOWAK GINTROWSKI Spółka Jawna ul. Dembowskiego 3, 60-693 Poznań

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności , prosimy o kontakt korzystając z formularza kontaktowego w zakładce "kontakt".